Te koop aangeboden vakantiechalet op rustig park op de Veluwe

Te koop aangeboden vakantiechalet op rustig park op de Veluwe

Kroonjuweel 21

Verkocht!!!

 

Te koop aangeboden: Zeer fraai onderhouden chalet (bouwjaar 2001, afm. 6 x 8,5 m) op eigen kavel (275 m2), met geheel aangelegde tuin, voorzien van diverse terrassen. Veel privacy omdat de tuin geheel omheind is met beukenhaag en  speelse coniferenhaag. Ruime eigen parkeerplaats v.v. grijs split en tuinhuis (6 m2).

 

Indeling chalet: Woonkamer (v.v. laminaatvloer vernieuwd in 2015) met open keuken, openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde. Voorzieningen keuken: koel-/vriescombinatie, oven, afzuigkap en gasfornuis. Twee slaapkamers met vaste kasten, luxe badkamer (geheel vernieuwd in 2015), met designradiator, in wit – donkergrijze kleurstelling. In de badkamer een wasmachine-aansluiting.

 

Vakantiehuisje op rustige plek

Complete keuken van het vakantiehuisje

 

Nieuwe CV-ketel in 2014. Het chalet is geïsoleerd.

 

Het geheel is zeer goed onderhouden. Eventueel kan het gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd. Oplevering kan direct.

 

Vraagprijs is € 89.500 k.k., dit is dan inclusief eigen kavel!

 

 Voor een filmpje van het park kijk hier!

 

Neem voor meer info contact met ons op!

Terug naar te koop staande woningen klik hier! 

     

Location

Naam Bungalowpark Veluwe

Adres Blekemeer 29

Stad/Postcode  3888LG Uddel

Email: mvgend@gmail.com

 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0