Vakantiewoning kopen op eigen grond op de Veluwe

Vakantiewoning kopen op eigen grond op de Veluwe

Kroonjuweel 29 

 

Aantal slaapkamers: 2

 Op zoek naar een vakantiewoning op een rustig park midden op de Veluwe, dan hebben wij hier een schitterende vakantiewoning voor u!

Perfect onderhouden dubbel chalet op koopkavel (330 m2), mooi gelegen aan de rand met uitzicht op de dierenweide.

Vakantiewoning kopen op eigen grond op de Veluwe

Eigen parkeerplaats, geïsoleerd tuinhuis v.v. elektra. Aan de voorzijde een zitje, achter het chalet ruime terrassen met zitgelegenheid. Aan het chalet zit een glazen, geheel afsluitbare serre, welke de leefruimte aanzienlijk verruimt! Indeling chalet: Woonkamer met open keuken, v.v. koel-/vriescombinatie, oven en vaatwasser. Laminaatvloer. Twee ruime slaapkamers met vaste kasten, badkamer met douchekabine en wastafelmeubel. Separaat toilet. Aparte ruimte met wasmachine / droger, CV-ketel en bergruimte. Het chalet is compleet ingericht. Zowel de tuin als het chalet zijn in perfecte staat. Meer informatie of meer foto's? Neem gerust contact met ons op, of kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging.  

 

prijs op aanvraag   

Neem voor meer info contact met ons op!

Terug naar te koop staande woningen klik hier!

Reactie schrijven

Commentaren: 0