Bungalowpark op de Veluwe, Recreatiepark 't Gelloo in Ede

Bungalowpark op de Veluwe, Recreatiepark 't Gelloo in Ede

Recreatiepark ‘t Gelloo

Bent u op zoek naar een echt familiepark, gelegen in de bossen van het Gelderse Ede, midden op de Veluwe. Met een binnen- én buitenzwembad op het park, een indoor en outdoor speeltuin en diverse sport- en speelvelden is er van alles te beleven voor jong en oud. Verblijf in één van de vakantiehuizen of huur een kampeerplaats. Een vakantie op Recreatiepark ‘t Gelloo is gegarandeerd genieten!

 

Vakantiepark in de bossen

Binnen- en buitenzwembad

Indoor en outdoor speeltuin

Honden toegestaan

Bungalowpark op de Veluwe, Recreatiepark 't Gelloo in Ede
Bungalowpark op de Veluwe, Recreatiepark 't Gelloo in Ede

 Faciliteiten

Op Recreatiepark 't Gelloo bevinden zich vele faciliteiten voor zowel jong als oud.

 

Algemeen

Fietsverhuur

Gratis WiFi

Honden toegestaan

Comfort Services

 

Eten & Drinken

Restaurant

Bar met terras

Snackbar

BBQ service

 

Parkeren

Parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie.

 

Zwemmen

Buitenzwembad (verwarmd)

Kinderbad (verwarmd)

Binnenzwembad

Ligbedden

 

Sport en spel

Multifunctioneel sportveld

Speeltuinen (indoor & outdoor)

Tafeltennistafel & Jeu de boulesbaan

Beachvolleybal

 

Entertainment*

Entertainmentprogramma

Kidsclub

Toppe Bob

Animatieteam

 

*Alleen in schoolvakanties en diverse feestdagen.

Bungalowpark op de Veluwe, Recreatiepark 't Gelloo in Ede

 In de buurt van Recreatiepark t' Gelloo

 

15 min | Nationaal Park De Hoge Veluwe (11 km)

20 min | Kröller-Müller Museum in Otterlo (13 km)

30 min | Burgers’ Zoo in Arnhem (22 km)

30 min | Ouwehands Dierenpark Rhenen (21 km)

35 min | Paleis Het Loo in Apeldoorn (32 km)

55 min | Walibi Holland in Biddinghuizen (71 km)

 

Vakantie in Ede

Ontdek tijdens uw vakantie in Ede een schitterend natuurgebied; Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hét gebied van mooie natuurlandschappen en authentieke boerderijen. In de omgeving van Recreatiepark ‘t Gelloo kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de bossen, op de Edese hei en door de nabijgelegen dorpen en steden. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is gelegen op slechts 15 minuten rijden vanaf Recreatiepark 't Gelloo. Met een beetje geluk spot u tijdens uw vakantie in Ede een wild dier! Bent u een echte cultuurliefhebber? Tip: breng een bezoek aan het Kröller-Müller Museum en bewonder de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld. De omgeving is ook populair onder mountainbikers dankzij verschillende gave routes.

 

Tips voor een dagje uit tijdens uw vakantie in Ede

Naast de faciliteiten op ons park biedt ook de omgeving van Ede op en top vermaak. Er is van alles te beleven voor jong én oud. Breng een bezoek aan één van de vele musea, dierenparken, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen. In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste uitjes in de omgeving aan. Voor veel dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie. 

 

Uittip: Ede

Ede is een gezellige stad waar u een dagje kunt winkelen of kunt genieten bij één van de vele koffietentjes of restaurants. Ook heeft Ede één van de beste ijssalons van Nederland. Geniet tijdens uw vakantie in Ede van Italiaans schepijs; dat is pas écht smullen! Ook vindt u nabij Ede, langs de A12, Pathé Ede: de bioscoop met de grootste bioscoopzaal van Nederland.

 

Uittip: Nationaal Park De Hoge Veluwe

Tijdens uw vakantie in Ede mag een bezoekje aan Nationaal Park De Hoge Veluwe natuurlijk niet ontbreken. Wandel of fiets door dit prachtige natuurgebied en wie weet komt u zelfs een wild dier tegen. Ontdek het stuifzand, de dichte bossen en uitgestrekte heidevelden.

 

Uittip: Edese Heideweek

In de laatste week van augustus wordt in Ede elk jaar de Heideweek georganiseerd. Er worden verschillende evenementen zoals sportwedstrijden en optredens georganiseerd en er is op de eerste zaterdag een Heideoptocht met prachtig versierde praalwagens door het centrum van Ede. Een must om bij te zijn tijdens uw vakantie in Ede.

 

Uittip: Kröller-Möller Museum

Wilt u een dagje de geschiedenis in duiken en cultuur snuiven? Breng dan een bezoekje aan het Kröller-Müller Museum. Hier vindt u namelijk de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld. Niet alleen kunt u deze unieke schilderijen bewonderen, maar loop ook zeker eens door de beeldentuin. 

 

 Voor te koop staande woningen op dit park  zie hieronder!

Te koop recreatiewoning op de Veluwe op huur kavel inclusief tuinaanleg en inventaris in Ede

  

Op zoek naar  een recreatiewoning op de Veluwe ✅ op huur kavel inclusief tuinaanleg en inventaris in Ede dan moet u deze woning eens bekijken!

 

Module Special

In de Module Special verblijft u met maximaal 4 personen op de Veluwe. Deze zeer moderne woning beschikt over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, complete keuken en luxe badkamer. Buiten geniet u op het terras van de ruime beboste tuin rondom de vakantiewoning.  Lees meer .....

Te koop recreatiewoning voor 5 personen op de Veluwe inclusief kavel, tuinaanleg en inventaris in Ede

 

Op zoek naar  een recreatiewoning op de Veluwe ✅ inclusief kavel, tuinaanleg en inventaris in Ede dan moet u deze woning eens bekijken!

  

Bosparel

Geschikt voor 5 personen.

Grote eigen tuin met veel privacy.

Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl.Lees verder .....

Ook beschikbaar op huurgrond.

Aankopen recreatiewoning voor 5 personen op de Veluwe met grote eigen tuin met veel privacy in Ede

Op zoek naar  een recreatiewoning op de Veluwe ✅ voor 5 personen  met grote eigen tuin met veel privacy in Ede dan moet u deze woning eens bekijken!

 

Module

Geschikt voor 5 personen.

Grote eigen tuin met veel privacy.

Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, inventaris, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg.

Ook beschikbaar op huurgrond. Lees meer........

Te koop vakantiehuis voor 4 personen op de Veluwe met eigen grond, inboedel en sauna in Ede

 

Op zoek naar  een vakantiehuis voor 4 personen op de Veluwe ✅ met eigen grond, inboedel en sauna in Ede, dan hebben wij wel een hele mooie woning voor u gevonden!

 

Module Special met sauna

Naast de 'gewone' Module Special, nu ook te koop op Recreatiepark 't Gelloo: de Module Special met sauna. In de Module Special verblijft u met maximaal 4 personen op de Veluwe. Deze zeer moderne woning beschikt Lees meer ....

Reactie schrijven

Commentaren: 0