Camping met zwembaden, privé sanitair op de Veluwe bij Hoenderloo

Bungalowpark op de Veluwe, Landgoed de Scheleberg

Camping de Pampel  

Een onvergetelijke vakantie op de Veluwe!

Veluwecamping De Pampel ligt op een van de mooiste plekken op de Veluwe. Vanaf de camping lopen vakantiegangers zo de uitgestrekte heidevelden en bossen van Hoenderloo op. Op de camping zal het hen aan niets ontbreken. De Pampel is een 5-sterren ANWB Top-camping en bied alle denkbare faciliteiten die van een moderne camping verwacht mag worden. Denk aan bijvoorbeeld modern en schoon sanitair, een uitgebreid zwembadcomplex met overdekt zwembad, buitenbad, kinderbad en spraypark. Tijdens de schoolvakanties staat een boordevol recreatieprogramma garant voor volop vermaak en vertier. Geen kampeermiddel? Geen probleem; er zijn verschillende soorten accommodaties te huur.

Unieke ligging op de Veluwe

 

USP’s

● Vakantiepark in de bossen van Hoenderloo;

● Vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe;

● Campeer mogelijkheden;

● Meerdere zwembaden.

 

● Keuze uit bijzondere accommodaties

Bungalowpark op de Veluwe, Landgoed de Scheleberg

Faciliteiten

 

Eten & drinken

Om uw verblijf op De Pampel zo aangenaam mogelijk te maken, beschikt onze camping over vele voorzieningen om het u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

 

Voor de kids

Op onze kindvriendelijke camping is altijd wel wat te doen voor de kinderen. Spelen in de speeltuin, op het all-weather sportveld, met het recreatieteam of in het zwembad of speelburcht.

 

Recreatie

Ons recreatieteam is elke schoolvakantie aanwezig met een leuk programma. Maak ook kennis met Rikkie en zijn vriendjes. Als hij in de buurt is, weet je zeker dat er wat staat te gebeuren!

 

 Activiteiten

Wij hebben onze uiterste best gedaan om een gevarieerd programma samen te stellen, waarbij u ook nog een stukje écht Veluwe zult ontdekken. Onderstaande activiteiten vinden buiten het recreatieprogramma om plaats. U vindt hier een overzicht van de evenementen die voor de komende maand gepland staan.

 

Waterpret

Op De Pampel beleef je ook volop waterpret! Of het nu goed of minder weer is, je kunt altijd een duik nemen. Met mooi weer in het buitenbad en anders in het overdekte zwembad. Voor de kleintjes is er nog een super leuk peuterbad.

 

Sanitaire voorzieningen

Goed sanitair is natuurlijk erg belangrijk tijdens uw kampeervakantie! Ons prachtige duurzame sanitair gebouw voldoet aan al uw eisen. U kunt ook kampeerplaats met privé sanitair huren.

 

Wifi en internet

Op nagenoeg de gehele camping kunt u Wifi gebruiken. Inlogcodes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Bent u te gast in een van onze accommodaties? Dan heeft u in de accommodatie een eigen modem waarop wij de gewenste snelheid kunnen activeren gedurende uw gehele verblijf.

 

Bungalowpark op de Veluwe, Landgoed de Scheleberg

In de buurt van de camping

 

In de natuur

 

Wildpark Het Aardhuis

Kom wild kijken bij Wildpark het Aardhuis. Met verrassend veel interessante dieren, zoals vossen, edelherten, wilde varkens en reeën.

 

Park De Hoge Veluwe

Voor de natuurliefhebber is Nationaal Park De Hoge Veluwe, bestaande uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand, absoluut een bezoek waard.

 

Recreatiegebied Bussloo

Bij lekker weer is het recreatiegebied in Bussloo een aanrader! Er kan hier worden gezwommen, gegolfd en gevaren..... 

 

Landgoed Beekhuizen

Dit Landgoed is gelegen ten westen van Nationaal Park Veluwezoom, bij Velp. Er kan heerlijk gewandeld worden over fraaie bruggetjes, een spiraalpad tot bovenop een heuvel en naar een mooie vijver omringd met rododendrons.

 

Vrijenberger Spreng

Een spreng is een door mensen gegraven bronbeken. Deze werden bovenal gebruikt voor de aandrijving van watermolens, het maken van papier en/of water voor de wasserijen. Er zijn er veel op de Veluwe te vinden.

 

De Ommuurde Tuin Renkum

Een paradijs voor iedere tuinliefhebber! Dit lusthof, vol bijzondere groente- en kruidenplanten, ligt op Landgoed Oranje Nassau's Oord in Renkum.

 

Passiflorahoeve Vlindertuin

Deze in Harskamp gelegen vlindertuin van wel 2500² groot, is de meest uitgebreide van Europa. Ontdek in één van de vijf vlindertuinen hoe het hele proces van een vlinder verloopt. Leuk voor jong en oud!

 

Natuurgebieden

Naast Nationaal Park de Hoge Veluwe, liggen er in de omgeving van camping de Pampel meerdere natuurgebieden, waar u de prachtige natuur van de omstreken ook kunt ontdekken.

Veluwecamping De Pampel

Reactie schrijven

Commentaren: 0